Uni Økonomi Byrå

Som regnskapskontor er din viktigste oppgave å tilby tilby løsninger som gjør dine kunder gode. Uni Økonomi Desktop leverer slike løsninger til nærmere 20 000 bedrifter via våre regnskapskontor. Disse løsningene er skreddersydd for ulike typer bedrifter i ulike bransjer og av ulik størrelse. Det gjør at du som regnskapskontor kan sitte på et komplett standarisert arbeidsverktøy og samtidig tilby dine kunder tilpassede løsninger. 

To systemer til prisen av ett — med en byråløsning i Uni Økonomi har du som byrå også full mulighet til å ta i bruk vårt 100% skybaserte system, Uni Economy.


Samarbeid med dine kunder med Uni Økonomi

Flere og flere kunder ønsker å gjøre deler av jobben selv. Med en slik løsning slipper du kunden til, samtidig som du sitter med full oversikt og kontroll. I tillegg til dette kan løsningen også tilpasses mange ulike bransjer sitt behov. Her har vi skissert en løsning for håndverkerbransjen og handel og logistikk.
Ta kontakt med vår salgsavdeling så tar vi en gjennomgang av kunder, behov og løsninger. Salgsavdelingen vår kan nås på tlf. 56 59 91 00.Vil du vite mer om Uni Økonomi V3?