Nettbutikk

Kom raskt i gang med vår skalerbare salgsplattform og øk dine salgsinntekter ved å dra nytte av salg i flere kanaler. Velg en mal eller gå for custom design.
Kom i gang i dag

Fleksibelt og integrert mot Uni V3

Stadig flere privatpersoner ønsker å handle på nett fremfor i fysisk butikk, og mange bedrifter får spørsmål om hvorfor de ikke selger varene sine på nettet. I en hektisk hverdag har vi ofte ikke tid til å dra på butikken, og vi vil handle når det passer oss, hvor det passer oss - og gjerne til en pris som passer oss. Med nettbutikk integrert mot Uni V3 kan du tilby kundene dine alt dette. 

Velg en mal eller gå for skreddersøm

Du kan komme enkelt i gang ved å velge en mal, eller vi kan levere skreddersøm for bedrifter med unike behov. Ta kontakt med oss for å booke en samtale, slik at vi sammen kan gå gjennom dine behov og finne riktig alternativ for deg! Vårt meget kompetente team av digitale rådgivere, designere og utviklere er alltid motiverte for spennende prosjekter.

Nettside

I dag er som regel et nettsted det første stedet noen vurderer en bedrift. Derfor er det lurt å ha et pent og tillitsvekkende "utstillingsvindu" på nett med god informasjon om din bedrifts tjenester, åpningstider og kontaktinformasjon. Våre nettbutikkmaler kan også benyttes som nettsidemaler, eller vi kan lage helt custom nettsider. Ta kontakt med oss for informasjon om pris.

Designmaler

Vår nettbutikk Ruud er en imponerende nettbutikk, hvor man kan kombinere høyt bildefokus med produktfokus. Denne malen har en horisontal produktmeny i header, god plass til bildebannere, produktliste og linkbilder. Det er enkelt å styre den besøkende til hvilken som helst underside i nettstedet ved hjelp av både linker på de store bannerbildene og linkbildene lengre ned på forsiden.
With er kanskje vår mest populære nettbutikk, og det kan vi godt skjønne, for dette er en nettbutikk med det visuelle i fokus. Netttbutikken kjennetenges av storslåtte bannerbilder, horisontal produktmeny, og mange flater å spille på når det kommer til lenker og nettsideinnhold. Dette er nettbutikken for de som ønsker høyt bildefokus!
Collet er en mal med moderne og minimalistisk utseende, som drar oppmerksomheten mot produktene og ikke rammeverket. Designet er elegant og stilrent. Denne malen egner seg godt til bedrifter som har høyt fokus på produkt og merkevare.
Vår nettbutikk Henie er godt tilpasset de som har en stor varekatalog og mange produktkategorier. Henie er en rolig nettbutikk uten store felter med farger. Dette gir et stilrent uttrykk. Henie er laget for de som ønsker å komme fort i gang, uten behov for mye innholds- og grafikkarbeid.

Netthandel med integrasjon mot Uni V3

Vår netthandelsløsning er et meget fleksibelt system med mye funksjonalitet og integrasjoner mot tredjeparter.

I nettbutikk systemet tilbyr vi moduler for blant annet rabattkode, nyhetsbrev, og produktanmeldelser. Og integrasjoner for eksterne markedsføringskanaler som Facebook og Google Shopping. Vi tilbyr også betalingsintegrasjoner mot Vipps, Klarna, SwedbankPay og PayPal. Se en fullstendig oversikt på www.unimicroweb.no. Og ta gjerne kontakt med oss for å booke en samtale, slik at vi sammen kan gå gjennom dine behov og finne riktig kombinasjon av moduler og integrasjoner for deg og din bedrift!

Er du interessert i å vite mer om nettbutikk?

Ta kontakt med oss på tlf.: 70 33 21 90, eller skriv til oss via vårt kontaktskjema under.