Enkelt Effektivt Funksjonelt

Hemmeligheten ligger i flyten. Verdier og informasjon flyter sømløst gjennom systemet. Vår filosofi er at data skal legges inn kun én gang.

Hvorfor velge Uni Økonomi?

Komplette løsninger

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi har alltid vært opptatt av å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Innovasjon og forenkling av rutiner er vårt mål. 

Solid leverandør

Uni Micro er en sollid bedrift med sunn økonomi. Vi får stadig flere kunder og har derfor god vekst. Med kontorer i Modalen, Oslo, Bergen, Haugesund, Trondheim, Bodø, Stavanger og Molde er vi aldri langt unna.

Best i test

Uni Micro med Uni Økonomi er et prisbelønt system. Vår fordel er den sømløse flyten mellom modulene. Du skal ikke behøve å taste noe to ganger. 

Til å stole på

Uni Micro er med 30 år i bransjen en bedrift du kan stole på. Vi satser tungt videre og har mange spennende planer for fremtiden. 

Våre moduler

Fakturering og oppfølging

Uni Økonomi Faktura gjør det lett for deg å ta vare på dine kunder, effektivisere arbeidsdagen og samtidig ha full kontroll på inntekter og utgifter.
Les mer

Regnskap

Uni Økonomi Regnskap er arbeidsverktøyet for over 20 000 norske regnskapsførere. Med mulighet for ubegrenset antall bilag, integrasjon mot en rekke faktura og butikksystemer og gode rapporteringsmuligheter, holder Uni Økonomi Regnskap kontroll på din data både på en effektiv, brukervennlig og kostnadsbesparende måte.
Les mer

CRM

Uni CRM gjør at du får full kontroll på kundeporteføljen din. CRM-funksjonaliteten er bygget direkte inn i systemet slik at du alltid har den tilgjengelig.
Les mer

Innkjøp - Logistikk

Med Uni Økonomi Faktura får du og bedriften din et system som gir dere full kontroll på varer, varebeholdning, inntekter og kostnader - fra bestilling til bokføring.
Les mer

Prosjektstyring

Prosjektstyringsverktøyet Uni Contracting hjelper deg å holde flyten og fremdriften i prosjektene til bedriften din. Det gjør prosjektstyring enkelt og samler all informasjon fra ulike tjenester på ett sted og gir full oversikt over kostnader og inntekter. Dette gir deg den oversikten du trenger for å få full kontroll på prosjektene dine.
Les mer

Lønn og Personal

Et sikkert og oversiktlig lønns- og personalsystem er viktig for alle bedrifter, uansett om du driver et enkeltmannsforetak eller et stort selskap. Det betyr at du må ha full kontroll på timeregistreringer, reiseregninger, feriepenger og bilag. I tillegg må lønns- og personalsystemet ditt være oppdatert på lover og regler, og tilpasset A-ordningen. Alt dette får du med Uni Lønn.
Les mer

Timefangst

I mange norske bedrifter er det fremdeles slik at timeregistreringen gjøres manuelt, og den er derfor tid- og ressurskrevende. Manglende eller ufullstendige timelister gjør at mange bedrifter taper mye penger, og at ansatte ikke får lønnen de skal ha. Skjer dette i din bedrift også? Her er i så fall timefangstverktøyet du trenger.
Les mer

Butikk

Når du driver butikk er det avgjørende for din suksess at du vet hvem du selger til, hva du selger og når du selger. Med Uni Butikkdata får du et kraftig redskap som gir deg full kontroll på den viktigste verdien og ressursen du har, nemlig kundene dine. I tillegg får du totaloversikt på alt fra innkjøp og varelager, til regnskap og salg.
Les mer

Uni Økonomi Byrå

Over 450 regnskapsbyrå har valgt Uni Økonomi Byrå som sitt arbeidsverktøy. Her får byråene en komplett, stabil og funksjonsrik løsning hvor de kan utføre sine arbeidsoppgaver på en effektiv måte. Samtidig kan de tilby sine kunder løsninger på desktop, og for mange arbeidsoppgaver gir det også gode løsninger i skyen.
Les mer

Utvidelser

Uni Økonomi kan med enkle grep utvides til å inkludere flere funksjoner.

Uni24

Webløsningen gir deg tilgang til viktige funksjoner og nøkkeltall i økonomisystemet ditt når som helst og hvor som helst.

Vil du vite mer om Uni Økonomi V3?